PIZZA BOY AMSTERDAM

PIZZA BOY AMSTERDAM Snel & Warm

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 3683 beoordelingen
26 mei 2020 om 10:37 Smerige pizza na één hap meteen de prullenbak in
24 mei 2020 om 23:10 Lekker ! En snel
24 mei 2020 om 18:18 Prima
23 mei 2020 om 21:31 Lekkere pizza's, knapperige bodem, rijkelijk belegd en vriendelijke bezorger. Gratis en supersnel bezorgd. 2x 5 sterren dus
23 mei 2020 om 0:01 Alles was perfect! Heb gebeld of ze konden bezorgen op een bepaald tijdstip en waren precies op tijd! Ook extra’s gekregen! Ben erg tevreden!!!
22 mei 2020 om 21:51 Heerlijk pizza!
22 mei 2020 om 19:46 Prima eten en contact onderhouden voor ons alle drie! Doen we gauw nog een keer
22 mei 2020 om 8:41 Super lekkere pizza, groot en rijkelijk belegd. Bezorgdtijd was snel, ik zou ze zeker aanraden. Ik krijg alweer zin in dezelfde pizza terwijl ik dit schrijf.
21 mei 2020 om 22:26 Lekkere pizza (pizza piccante), ongelofelijk snel bezorgd en ook nog eens een vriendelijke en attente bezorger. Veel pizzeria’s uitgeprobeerd maar deze verdient wel een mooie review.
21 mei 2020 om 3:01 Het eten van Pizza boys is altijd super ...... pizza’s... pasta.... bier wijn of ijs alles altijd snel en gratis bezorgd, verder heeltt vriendelijke en correcte koeriers. Harry (buurman)
20 mei 2020 om 6:10 Beste pizza van Amsterdam
19 mei 2020 om 17:00 heerlijke hamburger en knapperige patatjes